Tastaturmeny

Tastaturmenyen i menylinjen brukes til å velge mellom forskjellige inndatakilder (for eksempel fransk eller japansk), til å åpne Tastatur- og tegnvisning, og gir deg rask tilgang til valg og hjelp for inndatakilden du bruker. Tastaturmenyen vises når du gjør ett av følgende i Tastatur-valgpanelet:

• Aktiverer to eller flere inndatakilder.

• Markerer «Vis tastatur- og emojivisninger i menylinjen»-avkrysningsruten.

• Markerer avkrysningsruten «Vis tastaturmenyen i menylinjen».