administrator

En administrator kan legge til og administrere andre brukere, installere programmer og endre innstillinger. Den nye brukeren du opprettet da du konfigurerte Macen første gang, er en administrator.

Macen kan ha flere administratorer. Du kan opprette nye brukere, og du kan konvertere standardbrukere til administratorer.

Ikke konfigurerer automatisk pålogging for en administrator. Hvis du gjør dette, kan noen starte Macen på nytt igjen og få tilgang med administratorrettigheter. Hvis du vil holde Macen sikker, bør du ikke dele administratornavn og -passord.