stabler

Stabler gir ryddig skrivebord ved at filene ordnes i grupper. Når du arkiverer en fil på skrivebordet, legges den automatisk til i riktig stabel, slik at skrivebordet holdes ryddig. Du kan gruppere stabler etter type (for eksempel bilder eller PDF-er), dato (for eksempel Dato opprettet eller Dato sist åpnet) eller Finder-etiketter. For eksempel kan alle dokumentene på skrivebordet grupperes i én stabel, mens skjermbilder grupperes i en annen.

Dock inneholder en Nedlastinger-stabel der du raskt og enkelt finner objekter du laster ned fra internett, mottar som vedlegg eller godtar via AirDrop. Når du legger til en mappe i Dock, kan du velge om den skal vises som en stabel.