Apple Pay

Apple Pay er en sikrere og mer privat måte å betale med kreditt- og debetkort på via Apple-enheten din. Kom i gang ved å legge til kredittkort, debetkort eller forhåndsbetalte kort på iPhone, iPad, Apple Watch eller Mac.

Se etter Apple Pay når du skal betale i Safari på Macen, og fullfør kjøpet ditt med Touch ID. Hvis Macen eller Magic Keyboard ikke har Touch ID, kan du fullføre kjøpet med iPhone (iOS 10 eller nyere), iPad (iPadOS 13 eller nyere) eller Apple Watch (watchOS 3 eller nyere) når du er logget på med samme Apple-ID som på Macen.

Knappen som vises på nettsteder hvor du kan betale med Apple Pay.