Kontinuitet

Henviser til funksjoner som Handoff, Instant Hotspot, telefonsamtaler og SMS, som gjør at du kan bytte sømløst mellom Mac, iPhone, iPad, iPod touch og Apple Watch eller bruke dem samtidig. Med Handoff kan du for eksempel starte på et dokument, en e-post eller en melding på én enhet, og fortsette der du slapp, på en annen enhet.

Hvis du vil bruke Kontinuitet-funksjonene, må enhetene møte systemkravene. Se Apple-kundestøtteartikkelen Systemkrav for Kontinuitet-funksjoner på Apple-enheter.