Tilgjengelighetssnarveier

Med Tilgjengelighetssnarveier kan du slå tilgjengelighetsfunksjoner raskt av eller på med en tastatursnarvei, menylinjen eller Kontrollsenter.

Trykk på Fn-Tilvalg-Kommando-F5 for å åpne Tilgjengelighetssnarveier-panelet. Hvis Macen eller Magic Keyboard har Touch ID, kan du trykke raskt på Touch ID tre ganger.

Tilgjengelighetssnarveier-panelet med Syn-funksjoner, deriblant Fargefiltre, og Motorikk-funksjoner, deriblant Full tastaturtilgang, og Hørsel-funksjoner, deriblant Direkteteksting.

Velg funksjonene du vil slå av eller på, og klikk på Ferdig.

Du kan også få tilgang til snarveier fra menylinjen eller Kontrollsenter ved å klikke på Tilgjengelighetssnarveier-symbolet . Velg Apple-menyen > Systeminnstillinger på Macen hvis du ikke ser symbolet, og klikk deretter på Kontrollsenter i sidepanelet. (Du må kanskje rulle ned.)

Hvis du vil endre hvilke funksjoner som vises i listen med snarveier, velger du Apple-menyen > Systeminnstillinger, klikker på Tilgjengelighet i sidepanelet og deretter klikke på Snarvei til høyre. (Du må kanskje rulle ned.)