Spotlight

Spotlight kan hjelpe deg med å finne apper, dokumenter og andre filer på Macen. Med Siri-forslag kan Spotlight også vise ferske nyheter, sportsresultater, værmeldingen og mer. Det finnes flere metoder for å åpne Spotlight:

• Klikk på Spotlight-symbolet i menylinjen. (Hvis Spotlight ikke vises i menylinjen, kan du legge det til i Kontrollsenter-innstillingene.)

• Hold nede Kommando-tasten og mellomromstasten eller trykk på Spotlight-tasten på tastaturet (hvis den er tilgjengelig i raden med funksjonstaster).