Apple-ID

Apple-ID er kontoen du bruker til å få tilgang til Apple-tjenester som App Store, Apple Music, iCloud, FaceTime, iTunes Store og mer.

• En Apple-ID består av en e-postadresse og et passord. I noen områder kan du bruke et telefonnummer i stedet for en e-postadresse. Se Apple-kundestøtteartikkelen Bruk mobiltelefonnummeret ditt som Apple-ID.

• Logg på med samme Apple-ID for å bruke hvilken som helst Apple-tjeneste på hvilken som helst enhet. Da vil de samme objektene være tilgjengelige på de andre enhetene dine når du kjøper eller laster ned objekter på én enhet. Kjøpene dine er knyttet til Apple-ID-en din og kan ikke overføres til en annen Apple-ID.

• Du bør ha din egen Apple-ID, som du ikke deler med andre. Hvis du er en del av en familiegruppe, kan du bruke Familiedeling til å dele kjøp mellom familiemedlemmer – uten å måtte dele Apple-ID.

Les mer om Apple-ID på siden for Apple-ID-kundestøtte. Gå til nettstedet for Apple-ID-konto hvis du vil opprette en.