Control Strip

En Touch Bar-funksjon, tilgjengelig på enkelte Macer. Control Strip, på høyre side av Touch Bar, gjør det mulig å tilpasse vanlige innstillinger – for eksempel lysstyrke og volum – og bruke Siri. Du kan også utvide Control Strip for tilgang til ytterligere innstillinger.

Den minimerte Control Strip helt i høyre ende av Touch Bar.
  • Utvid Control Strip: Trykk på Utvid-knappen i Touch Bar.

• Bruk Control Strip: Trykk på knapper i Control Strip. For enkelte innstillinger kan du holde nede knappen for å justere innstillingen. For lysstyrke og volum kan du også raskt sveipe mot venstre eller høyre på knappene.

• Minimer Control Strip: Trykk på Lukk-knappen.