Mission Control

Mission Control viser alle vinduene som er åpne på skrivebordet, ordnet ryddig slik at det er enkelt å finne det du vil ha. Programmer i fullskjermvisning eller Split View-visning og arbeidsområder du har opprettet, vises i Spaces-linjen øverst på skjermen.

Du åpner Mission Control ved å sveipe opp med tre eller fire fingre på styreflaten, trykke på Mission Control-tasten eller trykke på Kontroll og pil opp.