Ytterligere e-postadresser og telefonnumre for Apple-ID

Du kan bruke Apple-ID-e-postadressen din til å logge på Apple-ID-kontoen din. Det kan også hende at du kan bruke andre e-postadresser og telefonnumre som du har lagt til i kontoen din.

Slik kan du se eller redigere e-postadressene og telefonnumrene du kan bruke logge til innlogging:

• På Macen: Velg Apple-menyen > Systeminnstillinger, klikk på [navnet ditt] øverst i sidepanelet, og klikk deretter på Pålogging og sikkerhet til høyre.

Hvis du ikke ser Pålogging og sikkerhet, kan du klikke på Navn, Telefonnumre, E-post.

• På iPhone eller iPad: Velg Innstillinger > [navnet ditt] > Pålogging og sikkerhet.

Hvis du ikke ser Pålogging og sikkerhet, kan du trykke på Navn, Telefonnumre, E-post.

• På nettet: Gå til appleid.apple.com, logg på, velg Pålogging og sikkerhet (hvis det ikke er valgt allerede), og velg deretter E-post og telefonnumre.

Hvis du vil ha mer informasjon om de ulike typene e-postadresser som du kan bruke med Apple-ID-en din, kan du se Apple-kundestøtteartikkelen Om e-postadressene for Apple-ID-en din.