kun deling-bruker

Du kan dele filer og mapper med andre på nettverket. Du kan dele hele Macen med alle eller gi bestemte brukere tilgang til kun enkelte mapper. Kun deling-brukere kan få ekstern tilgang til delte filer, men kan ikke logge på eller endre innstillinger på maskinen.

Hvis du vil gi en bruker tilgang til delte filer eller skjermen, er det mulig du må endre innstillinger i Fildeling-, Skjermdeling- eller Ekstern administrering-panelet i Deling-valgpanelet i Sytemvalg.