Tofaktorautentisering

Tofaktorautentisering er et ekstra lag med sikkerhet for Apple-ID-en din. Det fungerer slik at du er den eneste personen som kan få tilgang til kontoen din, selv om noen kjenner passordet ditt.

Hvis du vil sjekke om Apple-ID-en din har tofaktorautentisering slått på, velger du Apple-menyen  > Systeminnstillinger og klikker på [navnet ditt] i sidepanelet. Klikk på Passord og sikkerhet, og slå deretter på Tofaktorautentisering.

Les Apple-kundestøtteartikkelen Tofaktorautentisering for Apple-ID.