Power Nap

Power Nap, som er tilgjengelig på Macer med flashminne (ikke for Mac med harddisk eller SSD-disk), gjør det mulig for enkelte Macer å holde seg oppdatert selv når de er i dvale. Når Macen er i dvalemodus, aktiveres Power Nap med jevne mellomrom for å oppdatere informasjon. Informasjonen som oppdateres, avhenger av om Macen går på batteristrøm eller er koblet til et strømuttak.

Når Macen er i dvalemodus og bruker batteristrøm, gjør Power Nap følgende:

• Ser etter ny e-post i Mail

• Oppdaterer hendelser i Kalender

• Oppdaterer andre iCloud-hendelser

Når Macen er koblet til et strømuttak, kan Power Nap også utføre Time Machine-sikkerhetskopiering.