Tastaturmeny

Inndata-menyen, som du finner i høyre side av menylinjen, gir deg tilgang til inndatametoder for å skrive på andre språk eller emed andre tastaturoppsett. Du kan også bruke den til å få tilgang til emojier og symboler, tastaturvisning på skjermen og innstillingene og hjelp for inndatametoden du bruker nå.

Inndata-menyen vises som ett av følgende:

• Et symbol med bokstaver eller tegn som representerer den gjeldende inndatametoden (som for tysk eller for japansk).

• Tegnvisning-symbolet (hvis du kun bruker én inndatametode).

Høyre side av menylinjen. Inndata-menyen er åpen og viser inndatametoder som tysk og japansk, og andre valg som Vis emoji og symboler.

Hvis du ikke ser Inndata-menyen i menylinjen, velger du Apple-menyen  > Systeminnstillinger, og deretter klikker du på Tastatur i sidepanelet. (Du må kanskje rulle ned.) Gå til Tekstskriving, klikk på Rediger til høyre, og slå på «Vis tastaturmenyen i menylinjen».

Inndata-menyen vises automatisk i menylinjen hvis du legger til flere enn én inndatametode.

Du kan også angi et valg i Tastatur-innstillingene for å endre til inndatametoder eller få tilgang til emojier og symboler ved å trykke på Fn-tasten eller globustasten-tasten (hvis den er tilgjengelig på tastaturet).