Tastaturmeny

Tastaturmenyen, som er tilgjengelig i menylinjen, gjør at du kan velge mellom forskjellige inndatakilder (for eksempel fransk eller japansk), til å åpne Tastatur- og tegnvisning, og gir deg rask tilgang til valg og hjelp for inndatakilden du bruker.

Høyre side av menylinjen. Inndata-menyen viser Shuangpin – forenklet som inndatakilde.

Tastaturmenyen vises når du gjør ett av følgende i Inndatametoder-panelet i Tastatur-valgpanelet i Systemvalg:

• Aktiverer to eller flere inndatakilder.

• Markerer avkrysningsruten «Vis tastaturmenyen i menylinjen».

Du kan også angi et valg i Tastatur-panelet i Tastatur-valgpanelet i Systemvalg for å få tilgang til inndatametoder og Tegnvisning ved å trykke på Fn-tasten eller globustasten (hvis den er tilgjengelig på tastaturet).