Bonjour

Bonjour er en nettverksteknologi som er utviklet av Apple Inc., og som gjør det enkelt å konfigurere og bruke enheter og tjenester på nettverket. Siden Bonjour-kompatible enheter og tjenester annonserer at de er tilgjengelige, er det enkelt for deg (eller et program eller en tjeneste) å finne enheter og tjenester du vil bruke. Hvis du for eksempel slår på fildeling, kan andre macOS-brukere på lokalnettverket se Macen din når de navigerer i nettverket.