Kontrollsenter

Kontrollsenter gir deg rask tilgang til nyttige kontroller – inkludert Wi-Fi, AirDrop, Lyd, Skjermer, Fokus og mer – fra samme sted i menylinjen, slik at det er lett å justere valg slik du vil ha dem. Kontrollsenter viser også en oransje prikk ved siden av symbolet for å indikere når apper bruker en mikrofon på Macen, og viser hvilke apper som bruker den.

Hvis du vil åpne Kontrollsenter på Macen, klikker du på Kontrollsenter i menylinjen. Hvis du vil tilpasse Kontrollsenter, velger du Apple-menyen > Systemvalg og klikker på Dock og menylinje .