Kontrollsenter

Kontrollsenter gir deg rask tilgang til nyttige kontroller – inkludert Wi-Fi, AirDrop, Ikke forstyrr og mer – fra samme sted i menylinjen, slik at det er lett å justere valg slik du vil ha dem. Mange av kontrollene har ytterligere valg. Du kan for eksempel angi når Ikke forstyrr skal slås av.

Hvis du vil åpne Kontrollsenter på Macen, klikker du på Kontrollsenter i menylinjen. Hvis du vil tilpasse Kontrollsenter med flere kontroller, går du til Apple-menyen > Systemvalg og klikker på Dock og menylinje.