Finder-sidepanelet

Finder-vinduer har et sidepanel på venstre side, hvor du har tilgang til objekter du bruker ofte.

Trykk på Kontroll-Kommando-S hvis du ikke ser sidepanelet.

Sidepanelet er delt inn i fire deler: Favoritter, iCloud, Steder og Etiketter. Hvis du ikke ser noen objekter i en del, kan de være skjult. Klikk på pilen til høyre i delen for å vise skjulte objekter.

Hvis du vil tilpasse sidepanelet, klikker du på Finder-symbolet i Dock, velger Finder > Innstillinger, klikker på sidepanelet, og deretter markerer du objektene du vil se i hver del.