marker lysbilder

• Marker et lysbilde: Klikk på lysbildet.

• Marker alle lysbilder: Klikk på et lysbilde i lysbildenavigeringen, og trykk deretter på Kommando-A.

• Marker flere etterfølgende lysbilder: Klikk på det første lysbildet i gruppen, og hold nede Skift-tasten mens du klikker på det siste lysbildet.

• Marker flere lysbilder som ikke er i rekkefølge: Klikk på det første lysbildet i gruppen, og hold nede Kommando-tasten mens du klikker på andre lysbilder.