objekt

Et objekt er et element du plasserer på et lysbilde, som bilder (fotografier), tekstruter, figurer, tabeller og diagrammer. Hvis du vil legge til et objekt i et lysbilde, klikker du på en av objektknappene i verktøylinjen.

Keynote-verktøylinje med Tabell-, Diagram-, Tekst-, Figur- og Medier-knapper.

Standardinnstillingen er at objekter flyter fritt, slik at du kan plassere dem hvor som helst på siden eller legge dem i lag med andre objekter. Når et objekt er markert, vises formateringskontroller i Format-sidepanelet til høyre for lysbildet. Du kan legge til innhold i objekter og endre deres utseende.

Du kan også plassere enkelte objekter (figurer, bilder, videoer, ligninger og bildegallerier) slik at de er bundet til teksten i en tekstrute eller figur, slik at objektet flyttes med teksten mens du skriver.