objektliste

Objektlisten er et sidepanel på venstre side i Keynote-vinduet. Den viser objekter for markerte lysbilder i den rekkefølgen de ligger lagvis i et lysbilde (kjent som stabelen). Du kan markere flere lysbilder for å vise objekter for mer enn ett lysbilde av gangen, og deretter markere, låse eller flytte objekter i listen.

Objektlisten er spesielt praktisk når du skal markere et objekt som vanligvis ville vært vanskelig å markere, fordi det ligger i et lag under andre objekter eller i en nestet gruppe.

Hvis du vil åpne objektlisten, klikker du på Vis-menyknappen på venstre side av verktøylinjen, og deretter velger du Vis objektliste. For å vise objektlisten må Keynote være i Kun lysbilde-visning eller Navigering-visning.