lysbildenavigering

Lysbildenavigeringen med miniatyrer av lysbildene i presentasjonen vises på venstre side av Keynote-vinduet i navigeringsvisning. Når du spiller av lysbildeserien i et vindu, kan du klikke på Lysbildenavigering-knappen på presentatørskjermen for å åpne eller lukke lysbildenavigeringen.

Du kan klikke på miniatyrene for å hoppe til bestemte lysbilder, flytte dem for å reorganisere presentasjonen eller trykke på Pil ned- eller Pil opp-tasten på tastaturet for å vise neste eller forrige lysbilde.

Lysbildenavigeringen viser fem lysbilder vertikalt i etterfølgende rekkefølge, med alternativet om å rulle ned for å se flere lysbilder-

Hvis du vil vise lysbildenavigeringen, klikker du på Vis Vis-menyknappen i verktøylinjen og velger Navigering.