disposisjonsvisning

Disposisjonsvisning viser en tekstbasert oversikt over innholdet i lysbildene dine (lysbildetittelen og punkttegntekst) i venstre sidepanel, med en full visning av det markerte lysbildet til høyre. Du kan legge til og redigere tekst direkte i sidepanelet, noe som kan være praktisk når du skal lage presentasjoner med mye tekst eller et førsteutkast for en ny presentasjon.

Klikk på Vis-menyknappen i verktøylinjen, og velg Disposisjon.

Disposisjonsvisningen viser en disposisjon av presentasjonen i venstre sidepanel, det markerte lysbildet i midten og Format-sidepanelet til høyre på skjermen.