nøkkelring

Du kan bruke Nøkkelringtilgang for å få færre passord å huske på. Nøkkelringtilgang arkiverer passord til tjenere, apper, nettsteder og annet. Når du arkiverer passordet til en Keynote-presentasjon på nøkkelringen, slipper du å skrive inn passordet hver gang du åpner presentasjonen.

Hvis du vil ha mer informasjon om Nøkkelringtilgang og hvordan du bruker en nøkkelring, velger du Hjelp > Hjelp for macOS (fra Hjelp-menyen øverst på skjermen) og søker etter «nøkkelring».