temavelger

Temavelgeren viser miniatyrer av temaene du kan bruke til å opprette en ny presentasjon. Åpne temavelgeren ved å velge Arkiv > Ny (fra Arkiv-menyen øverst på skjermen). Hvis du vil se flere temaer, flytter du markøren over en rad og klikker deretter på venstre eller høyre pil (med en styreflate kan du også sveipe over raden med to fingre). Dobbeltklikk på et tema for å åpne det.

Temavelgeren. Et sidepanel til venstre viser temakategorier som du kan klikke på for å filtrere valg. Til høyre er miniatyrer av forhåndsdesignede temaer som er plassert i rader etter kategori. Temastørrelse-knappen er øverst til høyre, hvor du kan angi Standard- eller Bred-format. Språk og område-lokalmenyen er nederst til venstre, og Avbryt- og Velg-knappene er nederst til høyre.