presentatørskjerm

Presentatørskjermen er et sett med kontroller som hjelper deg med å navigere i og holde presentasjonen når du øver på den eller spiller den av på en separat skjerm. Du kan for eksempel vise eller redigere presentatørnotatene dine, forhåndsvise det neste lydbildet, holde oversikt over tiden som brukes på presentasjonen, og mer.

Gjør ett av følgende for å åpne presentatørskjermen:

• Hvis en ekstern skjerm ikke er tilkoblet: Trykk på Flere valg-knappen, og trykk deretter på Øv inn lysbildeserie (det kan hende at du må sveipe opp).

Presentatørskjermen vises på enheten. Hvis du vil endre layout for presentatørskjerm, kan du trykke på Layoutvalg-knappen øverst på skjermen og deretter trykke på en layout.

• Hvis en ekstern skjerm er tilkoblet: Trykk på Spill av på ekstern skjerm-knappen øverst på skjermen.

Presentasjonen begynner å spilles av på den tilkoblede skjermen, og presentatørskjermen vises på enheten. Hvis du vil endre layout for presentatørskjerm, kan du trykke på Layoutvalg-knappen øverst på skjermen, og deretter trykke på en layout.