lysbordvisning

Lysbordvisning viser miniatyrer som om de var på et lysbord. Denne visningen er nyttig for å organisere presentasjonen ettersom du kan se flere lysbilder samtidig. Det er også den beste visningen for å markere flere lysbilder samtidig for en handling, for eksempel for å legge til i samme overgang, for å utelate lysbilder eller for å duplisere lysbilder.

Trykk på Mer-knappen øverst på skjermen, og velg deretter Lysbordvisning.

Lysbordvisning