temavelger

Temavelgeren viser miniatyrer av temaene du kan bruke til å opprette en ny presentasjon. Hvis du vil åpne temavelgeren, trykker du på Legg til-knappen øverst i presentasjonshåndtereren, og deretter markerer du Velg et tema. Sveip over temaene for å se mer, eller trykk på en kategori øverst på skjermen for å bla gjennom etter kategori. Trykk på et tema for å åpne det.

Temavelgeren med en rad med kategorier langs toppen som du kan trykke på for å filtrere alternativene. Mer-knappen er øverst til høyre, hvor du kan angi Standard- eller Bred-format og angi formattering for et bestemt språk eller område. Under er miniatyrer av forhåndsdesignede temaer som er plassert i rader etter kategori. En Vis alle-knapp vises over og til høyre for hver kategorirad.