objekt

Et objekt er et element du plasserer på et lysbilde, som bilder (fotografier), tekstruter, figurer, tabeller og diagrammer.

Gjør ett av følgende for å legge til et objekt i et lysbilde:

• Med iPaden i liggende retning: Trykk på en av objektknappene midt på verktøylinjen øverst på skjermen, og marker et objekt fra menyen.

Kontrollene for å legge til et objekt, med knapper øverst for velge tabeller, diagrammer, figurer (inkludert linjer og tekstruter) og medier.
  • Med iPaden i stående retning: Trykk på Legg til-knappen i verktøylinjen, trykk på en av objektknappene øverst i menyen, og marker et objekt.

Etter at du har lagt til et objekt, kan du flytte objektet til ønsket plassering i lysbildet, legge til innhold og endre objektets utseende.

Du kan også plassere enkelte objekter (figurer, bilder, videoer, ligninger og bildegallerier) slik at de er bundet til teksten i en tekstrute eller figur, slik at objektet flyttes med teksten mens du skriver.