objekt

Et objekt er et element du plasserer på et lysbilde, som bilder (fotografier), tekstruter, figurer, tabeller og diagrammer. Hvis du vil legge til et objekt i et lysbilde, trykker du på Legg til objekter-knappen i verktøylinjen og trykker på en av objektknappene.

Etter at du har lagt til et objekt, kan du flytte objektet til ønsket plassering i lysbildet, legge til innhold og endre objektets utseende.

Du kan også plassere enkelte objekter (figurer, bilder, videoer, ligninger og bildegallerier) slik at de er bundet til teksten i en tekstrute eller figur, slik at objektet flyttes med teksten mens du skriver.