lysbildevisning

I lysbildevisning vises det kun ett lysbilde i Keynote-vinduet, slik at det blir større plass til redigering. Du kan vise eller skjule lysbildenavigeringen på venstre side for å markere, legge til, endre rekkefølge på eller slette lysbilder i denne visningen. Dette er standardvisningen når du lager en presentasjon fra et tema.

Hvis du vil se lysbildevisningen, trykker du på Visningsvalg-knappen øverst på skjermen og velger deretter Lysbildevisning.

Lysbildevisning.

Merk: Hvis du vil vise lysbildenavigeringen, trykker du på knappen som viser lysbildenummeret oppe til venstre i Keynote-lerretet, eller kniper sammen på lysbildet for å redusere størrelsen på det så hele lysbildet vises på skjermen.