lysbildenavigering

Lysbildenavigeringen er en vertikal liste med lysbildeminiatyrer som vises på venstre side av Keynote-vinduet i lysbildevisning. Du kan klikke på miniatyrene for å gå til bestemte lysbilder eller flytte dem for å omorganisere presentasjonen.

Lysbildenavigeringen.

I lysbildevisning kan du gjøre ett av følgende for å vise lysbildenavigeringen:

• Knip sammen på lysbildet for å redusere zoomnivået, slik at hele lysbildet vises på skjermen.

• Sveip mot høyre fra venstre kant av skjermen.

• Trykk på knappen med lysbildenummeret øverst til venstre i lysbildet.

Lysbildenavigeringsknappen, som viser 4 av 13, plassert under Presentasjoner oppe til venstre i lysbildelerretet.