lesevisning

I lesevisning på iPhone og iPad kan du vise, rulle og endre tekst og objekter i en presentasjon uten å flytte på objekter ved en feiltakelse eller bli forstyrret av tastaturet. Lesevisning minimerer kontrollene til kun det du trenger for å vise innholdet og utføre grunnleggende oppgaver. Du kan raskt bytte til redigeringsvisning og så bytte tilbake til lesevisning.

Du kan gjøre følgende for å bytte mellom lesevisning og redigeringsvisning:

• Bytt til redigeringsvisning: Trykk på Rediger-knappen øverst på skjermen.

• Bytt fra redigerings- til lesevisning: Trykk på Gå inn i lesemodus-knappen øverst til høyre på skjermen. På iPhone-modeller med liten skjerm og på enkelte iPad-modeller i Split View trykker du på Mer-knappen øverst på skjermen og trykker på Avslutt redigering.