marker celler

• Marker en celle: Trykk på den.

• Marker usammenhengende celler: Trykk på en celle, trykk på Marker celler, og trykk deretter på flere celler i tabellen, eller dra i en blå prikk over cellene du ønsker å markere. Trykk på Ferdig når du er ferdig med å markere.

• Marker et område med tilstøtende celler: Trykk på en celle, og dra deretter i en blå prikk over området med tilstøtende celler.

Hvis du ikke ser de blå prikkene, trykker du på Skjul tastatur-knappen for å lukke tastaturet.

• Marker alle celler i en tabell: Trykk på en celle, trykk på Marker celler, og trykk deretter på Marker alle. Trykk på Ferdig når du er ferdig med å markere.

• Rediger innholdet i en celle: Dobbelttrykk på en celle.