presentasjonsorganiserer

Når du åpner Keynote for iCloud, vises presentasjonsorganisereren. Her kan du opprette, åpne og behandle presentasjoner som er lagret i iCloud Drive.

Presentasjonsorganisereren viser som standard nylig åpnede eller opplastede presentasjoner i Keynote-mappen. Klikk på Naviger i venstre sidepanel for å vise alle objektene i mappen eller for å sortere innholdet etter dato, type, navn eller størrelse. Hvis du vil søke etter en presentasjon, trykker du på Kommando-F (på Mac) eller Ctrl-F (i Windows).

Presentasjonsorganisereren i navigeringsvisningen. Mer-knappen (tre prikker) vises i oppe i høyre hjørne av den valgte presentasjonen. Over presentasjonene er det en lokalmeny på venstre side i verktøylinjen der du kan velge om du vil vise objekter som symboler eller i en liste, og i midten av verktøylinjen er det knapper for oppretting av ny presentasjon, opplasting av presentasjon og oppretting av ny mappe. Til høyre i verktøylinjen er det knapper for å laste ned, samarbeide, sende e-post og slette.

Hvis du vil gå tilbake til presentasjonsorganisereren når en presentasjon er åpen, klikker du på Mer-knappen på presentasjonverktøylinjen, og deretter velger du Gå til mine presentasjoner.