presentatørskjerm

Presentatørskjermen er et separat vindu du kan åpne mens en lysbildefremvisning spilles av, og som kan hjelpe deg med å navigere i og framføre presentasjonen. Du kan for eksempel vise eller redigere presentatørnotater, forhåndsvise neste lysbilde, følge med på varighet for presentasjonen og mer.

Presentatørskjermen er åpen og knappene for å åpne og lukke lysbildenavigeringen, skjermvalgene og presentatørsnarveiene er plassert øverst i vinduet. Det gjeldende og de neste lysbildene vises i midten, og under lysbildene vises feltet for presentatørnotater som gjelder for det gjeldende lysbildet. Lysbildenavigeringen er på venstre side av vinduet.

Hvis du vil åpne presentatørskjermen, klikker du på Spill av-knappen , flytter markøren nederst i midten av lysbildefremvisningen, og når kontrollene vises, klikker du på Åpne presentatørskjerm-knappen .

Merk: Hvis du bytter til å spille av presentasjonen i fullskjerm (i stedet for i Keynote- eller iCloud-vinduet), lukkes presentatørskjermen. For å vise presentatørskjermen og samtidig spille av lysbildefremvisningen i fullskjerm, må du koble til en separat skjerm.