Nøkkelringtilgang-vinduet som viser sertifikater.

Hold datamaskinen sikker

For å beskytte datamaskinen din bruker macOS digitale sertifikater til å verifisere identiteten til nettsidene, tjenerne og andre ressurser du kommuniserer med. Du kan bruke Nøkkelringtilgang til å håndtere disse sertifikatene.

Slik viser du sertifikater

Du kan finne alle passord, passnøkler og verifiseringskoder i Passord-appen på Macen. Se Brukerveiledning for Passord.

Hvis du vil slå opp i Brukerveiledning for Nøkkelringtilgang, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden eller skriver inn et ord eller en setning i søkefeltet.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.