Touch ID

En funksjon for gjenkjenning av fingeravtrykk som er tilgjengelig på enkelte Mac-datamaskiner. Med Touch ID kan du kjøpe objekter fra iTunes Store og logge på iTunes Store-kontoen.

Touch ID er oppe i høyre hjørne på tastaturet, ved siden av Touch Bar eller raden med funksjonstaster, avhengig av hvilken Mac-modell det er.

Merk: Første gang du foretar et kjøp må du bruke Apple-ID-en og passordet til å autorisere kjøpet. Deretter kan du velge å bruke Touch ID for fremtidige kjøp.

Touch ID er oppe i høyre hjørne på tastaturet.

Legg fingeren på Touch ID for å bruke den. Hvis du vil konfigurere Touch ID, velger du Apple-menyen > Systemvalg og klikker på Touch ID.

Du finner mer informasjon om Touch ID i denne Apple-kundestøtteartikkelen.