Touch Bar

En funksjon som er tilgjengelig på enkelte Mac-datamaskiner. Du kan bruke bevegelsene du kjenner til fra før – som å trykke, sveipe eller skyve – direkte på Touch Bar for å spille av sanger og videoer i iTunes, justere volumet og annet.

Et tastatur med Touch Bar på toppen, og avspillingskontrollene er midt på Touch Bar

Knappene som vises i Touch Bar, varierer avhengig av hvilke oppgaver du utfører i iTunes. Du ser for eksempel følgende knapper når du spiller av musikk:

Touch Bar-kontrollene for musikkavspilling, med knapper for å legge til den markerte sangen til en spilleliste og til Neste-listen

Når du spiller av en film, ser du andre kontroller.

Touch Bar-kontrollene for filmavspilling, med knapper for iTunes Extras, undertekster og kapittellisten.

Touch Bar har Touch ID, som du kan bruke til å kjøpe objekter fra iTunes Store og logge på iTunes Store-kontoen.

Les Apple-kundestøtteartikkelen Slik bruker du Touch Bar på MacBook Pro.