Apple-ID

Du må ha en Apple-ID for å laste ned objekter fra iTunes Store, bruke Genius og abonnere på iCloud-musikkbibliotek. Den består av en e-postadresse (for eksempel emilyparker@icloud.com) og et passord.

Merk: I noen regioner kan du bruke et telefonnummer som Apple-ID i stedet for en e-postadresse. Les Apple-kundestøtteartikkelen Bruk mobiltelefonnummeret ditt som Apple-ID.

Hvis du har handlet på Apples nettsted eller brukt iCloud-bilder i Bilder-programmet, eller hvis du har en iCloud-konto, har du en Apple-ID. Hvis du ikke har en konto, kan du opprette en ved hjelp av iTunes.

Besøk kundestøttesiden for Apple-ID. Hvis du vil opprette en, går du til nettstedet for Apple-ID.