iCloud

iCloud oppbevarer det du har av musikk, bilder, apper, kontakter, kalendere og mer, og sender det trådløst til alle iOS-enheter, iPadOS-enheter og datamaskinene dine. iCloud er tett integrert med appene dine, så alt skjer automatisk. Hvis du vil ha en gratis iCloud-konto, går du til iCloud.com.

Merk: iCloud er kanskje ikke tilgjengelig i alle land eller regioner, og iCloud-funksjoner kan variere avhengig av område.