Apple-ID

En Apple-ID består av en e-postadresse og et passord. I noen områder kan du bruke et telefonnummer i stedet for en e-postadresse. Les Apple-kundestøtteartikkelen Bruk mobiltelefonnummeret ditt som Apple-ID.

Apple-ID-en gir deg tilgang til å laste ned objekter fra iTunes Store, bruke Genius eller abonnere på iCloud-musikkbibliotek og andre Apple-tjenester. Det anbefales at du bruker samme Apple-ID for alle Apple-tjenester.

Kjøpene dine er knyttet til Apple-ID-en, og kan ikke overføres til en annen Apple-ID. Hvis du gjennomfører kjøp på iPhone, iPad eller en annen datamaskin, må du alltid logge på med samme Apple-ID, slik at du kan se alle kjøpene dine på denne maskinen og laste ned eventuelle tilgjengelige oppdateringer.

Hvis du vil vite mer om Apple-ID, kan du se kundestøttenettstedet for Apple-ID. Hvis du vil opprette en, kan du gå til Apple-ID-kontosiden, eller konfigurere en ved hjelp av iTunes.