Kamera-skjermen i Bilde-modus med andre moduser til venstre og høyre under søkeren. Knappene for blits, nattmodus, kamerakontroller og Live Photo er øverst på skjermen. Under kameramodusene er, fra venstre til høyre, Bilde- og Videovisning-knappen, Ta bilde-knappen og Kameravelger-knappen.

Bare blinkskudd

Bruk iPhone til å ta flotte bilder i alle situasjoner. Fra et morsomt bilde til et portrett med studiokvalitet – du kan ta alle sammen med iPhone-kameraet.

Finn ut hvordan du kan ta fantastiske bilder og videoer

Hjem-skjermen med tilpasset bakgrunn, Kart- og Kalender-widgetene og andre appsymboler.

Gjør det til ditt eget

Tilpass bakgrunnen på Hjem-skjermen, legg til widgeter for å vise viktig informasjon, organiser appene dine og mye mer.

Tilpass Hjem-skjermen på iPhone

En gruppesamtale i FaceTime med fem deltakere, inkludert den som startet samtalen. Hver deltaker vises i en egen rute.

Hold kontakten

Bruk iPhone til å holde kontakten med venner og familie på nye måter.

Hold kontakten med iPhone

Oversikt-skjermen i Helse appen viser høydepunkter for skritt samme dag. Høydepunktet viser «I løpet av de sju siste dagene har du i snitt gått 10 469 skritt». Et diagram for høydepunktet viser 5094 skritt hittil i dag. Oversikt-knappen er nede til venstre, og Naviger-knappen er nede til høyre.

Hold deg i form

iPhone kan hjelpe deg med å spore data om dine helse- og aktivitetsmønstre, skape en regelmessig leggetidrutine og mye mer.

Spor helse og velvære med iPhone

Hvis du vil se i iPhone-brukerhåndboken, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden eller skriver inn et ord eller en frase i søkefeltet. Du kan også laste ned håndboken fra Apple Books (der den er tilgjengelig).

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.