Låst skjerm med en linje nederst som viser at du kan sveipe opp fra nederste kant.

Gå framtiden i møte

Bli kjent med iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max. Lær intuitive bevegelser, bruk ansiktet som passord og se hva som er mulig med det utrolige Ultra Wide-kameraet.

En ny generasjon av iPhone

Kameraskjermen i bildemodus med andre moduser til venstre og høyre under bildevisningen. Knapper for Blits, Nattmodus, og Live Photo er øverst på skjermen. Under kameramodusene er, fra venstre mot høyre, en bildeminiatyr for tilgang til bilder og videoer, utløserknappen og Bytt kamera-knappen.

Ett kamera for alle bildene

Bruk iPhone til å ta flotte bilder i alle situasjoner. Fra et morsomt bilde til et portrett med studiokvalitet – du kan ta alle sammen med iPhone-kameraet.

Ta glimrende bilder med iPhone

En skjerm i Bilder-appen. Bilder-fanen og Måneder-visningen er markert. To hendelser fra april 2019, Humayuns grav og Mexico City, vises.

Ta en tur med iPhone

iPhone gjør reiser til en lek – sjekk ut reisemål før du drar, sjekk flyplassinformasjon, organiser kredittkort og reisedokumenter, og gjenopplev minnene når du kommer hjem.

Endre hvordan du reiser

Oversikt-skjermen i Helse appen viser høydepunkter for skritt samme dag. Høydepunktet viser «Du har gått flere skritt enn du pleier å ha gått på denne tiden». Et diagram under høydepunktet viser 4028 skritt så langt i dag, sammenlignet med 2640 skritt på samme tid i går. Under diagrammet er informasjon om minutter brukt på oppmerksomt nærvær. Oversikt-knappen er nede til venstre, og Naviger-knappen er nede til høyre.

Innarbeid gode vaner

iPhone kan hjelpe deg med å spore data om dine helse- og aktivitetsmønstre, bli mer nærværende og starte en leggetidrutine.

Spor helse- og velværemålene dine

Hvis du vil bla gjennom iPhone-brukerhåndboken, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden. Du kan også laste ned håndboken fra Apple Books (der den er tilgjengelig).

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.