iPhone-brukerhåndbok

Alt du trenger å vite om iPhone

Låst skjerm med en linje nederst som viser at du kan sveipe opp fra nederste kant.

Gå framtiden i møte

Bli kjent med iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone XR. Lær intuitive bevegelser, bruk ansiktet ditt som passord, og se hva som er mulig med det imponerende TrueDepth-kameraet.

En ny generasjon av iPhone

Kameraskjermen i bildemodus med andre moduser til venstre og høyre under bildevisningen. Knapper for blits, Live Photo, Nedtelling og filtre vises øverst på skjermen. Et miniatyrbilde nede til venstre gir tilgang til eksisterende bilder og videoer. Utløserknappen er nederst i midten, og Bytt kamera-knappen er nede til høyre.

Ta bilder som en proff

Bruk iPhone-kameraet til å ta flotte, profesjonelle bilder, redigere dem og dele dem med venner og familie.

Lær hvordan du tar de beste bildene

En ukesrapport for skjermtid som viser hvor mye tid som er brukt på apper totalt, etter kategori og etter app.

Hold deg informert med Skjermtid

Skjermtid viser deg hvor mye tid du bruker på apper, nettsteder og annet. Bruk Skjermtid til å ta beslutninger om hvordan du bruker iPhonen, og angi grenser hvis du ønsker det.

Administrer hvordan du bruker tiden din på iPhone

Helsedata-skjermen i Helse-appen viser et diagram med totalt antall skritt. Øverst på skjermen er det knapper for å vise antall skritt per dag, uke, måned eller år.

Innarbeid gode vaner

Bruk iPhone til å holde deg aktiv på dagtid og få bedre søvn om natten.

Nå helse- og velværemålene dine med iPhone

Hvis du vil bla gjennom iPhone-brukerhåndboken, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden.

Hvis du trenger mer hjelp, kan du gå til nettstedet for iPhone-kundestøtte.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.