Apple-konto

Apple-kontoen din er kontoen du bruker for å få tilgang til Apple-tjenester som App Store, Apple Music, iCloud, FaceTime, iTunes Store og annet.

• Når du skal logge på Apple-kontoen, bruker du en e-postadresse eller et telefonnummer som er registrert for kontoen, i tillegg til passordet. Se Apple-kundestøtteartikkelen Bruk mobiltelefonnummeret ditt som Apple-konto.

• Logg på samme Apple-konto for å bruke en Apple-tjeneste på alle enheter. Da blir de samme objektene tilgjengelige på alle enhetene dine når du gjennomfører et kjøp eller laster ned objekter på én enhet. Kjøpene dine knyttes til Apple-kontoen din og kan ikke overføres til en annen Apple-konto.

• Det beste er å ha sin egen Apple-konto og ikke dele den med noen andre. Hvis du er medlem i en familiegruppe, kan du bruke Familiedeling til å dele kjøp med andre familiemedlemmer – uten å dele en Apple-konto.

Hvis du vil vite mer om Apple-kontoen, kan du se kundestøttesiden for Apple-konto. Gå til nettstedet for Apple-kontoer for å opprette en Apple-konto.