Retningsknapper

Viser beregnet reisetid til en destinasjon fra din nåværende posisjon, enten med veibeskrivelser for kollektivtransport hvis kartet for kollektivtransport er markert, eller for standard reisemåte (med bil , til fots eller på sykkel ) når Utforsk-, Med bil- eller Satellitt-kart er markert.

Trykk på knappen øverst til høyre for å velge et annet kart. Hvis du vil endre standard reisemåte, velger du Innstillinger  > Kart og deretter et alternativ for Foretrukket reisemåte.