iPhone 12 Pro Max

Finn ut hvor kameraene, knappene og andre viktige maskinvarefunksjoner er plassert på iPhone 12 Pro Max.

iPhone 12 Pro Max vist forfra. Kameraet foran er i midten øverst. Sideknappen er på høyre side. Lightning-tilkoblingen er nederst. På venstre side, fra bunnen til toppen, vises SIM-skuffen, volumknappene og ringelydbryteren.

1 Kamera foran

2 Sideknapp

3 Lightning-tilkobling

4 SIM-skuff

5 Volumknapper

6 Ringelydbryter

iPhone 12 Pro Max vist bakfra. Kameraene på baksiden, blitsen og LiDAR-skanneren er oppe i venstre hjørne.

7 Kameraer på baksiden

8 Blits

9 LiDAR-skanner